076-⁠800 57 34 susanne@symbios.se

Vill du ta makten över din egen hälsa?

 

Förebygga sjukdom

Det behövs ett nytt tankesätt för att främja hälsa, och var och en behöver ta större ansvar vad gäller sin egen hälsa. Därför behöver du lära dig att förebygga sjukdom och främja hälsa genom att lära dig egenvårdsråd.

Egenvård

Det är viktigt med egenvårdsråd vad gäller kost, motion och ändrade levnadssätt. Många behöver vägledning för att kunna: gå ner i vikt, sluta med tobak, minska på stress, komma tillbaka efter sjukskrivning vid t ex utbrändhet, förbättra immunförsvaret, få bättre matsmältning och sömn, minska depression, lindra IBS-symtom, lindra allergi och PMS-symtom samt minska inflammation och smärta. 

Konsultation

Träffa en kostrådgivare som är sjuksköterska med bred utbildning inom kost och näring och som kartlägger matvanor och livsstil. Man får lära sig att förbättra sin hälsa på ett naturligt sätt med egenvårdsråd, att själv ta makten över sin hälsa och må bättre. Detta görs genom att kombinera samtal om kost- och livsstilsförändring, råd om tillägg av näring och örter samt akupunktur för de som önskar det.

 

OBERON – Frekvensterapi

Jag erbjuder även analys och behandling genom frekvensterapi med OBERON bioresons.